Az AmperTrade.hu Kft mostantól a kizárólagos magyar forgalmazója a Hermi termékeknek

Az AmperTrade.hu Kft mostantól a kizárólagos magyar forgalmazója a Hermi termékeknek

Büszkén jelentjük be, hogy a Hermi megállapodást írt alá az AmperTrade.hu Kft-vel a Hermi termékek kizárólagos forgalmazásáról a magyar piacon. A Hermi villám- és túlfeszültségvédelem, kábeltálca és létra, napelemek szerelőszerkezeteit hosszú évek óta értékesíti a magyar piacon és folyamatosan növeli piaci részesedését. Ez a megállapodás mindkét cég tevékenységét erősíti, piaci részesedését növelni célozza meg valamint elősegítik a Hermi termékekhez való könnyebb, regionális hozzáférést.

Az AmperTrade.hu Kft tapasztalt és hozzáértő villamosszerelési anyagok és elektromos berendezések forgalmazója Magyarországon. Több, mint 30 éve elégítik ki a különféle vevői igényeket, megbízható szolgáltatást nyújtanak és valamint kiváló minőségű és eredetű termékeket kínálnak vásárlóik számára.

Ezzel az exkluzív disztribúciós megállapodással a helyi vásárók gyorsabban és könnyebben vásárolhatják meg a Hermi termékeket. Mindkét cég szakértői csapata szakmai segítséget és tanácsot nyújt a Hermi termékek használatával és telepítésével kapcsolatban.

Website name

Kapcsolat

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia