Szerelési tartozékok

Naperőművet tervez vagy telepít? Tekintse meg szerelőalkatrész kínálatunkat a napelemes erőművek egyszerű és hatékony telepítéséhez.

Contact us

Program guide

Könnyű telepítés

A HERMI szerelési tartozékok egyszerű és hatékony telepítést tesznek lehetővé.

Teljeskörű tartozék-készletek tetőre és földre történő telepítéshez

Normál vagy egyedi konstrukciós megoldásokat kínálunk földre történő telepítésekhez is.

Kiváló minőségű anyagok

A szelvények, horgok, függesztőcsavarok és egyéb rögzítőelemek tartós, kiváló minőségű és korrózióálló anyagokból készülnek.

Hosszú élettartam

Termékeink erősek és hatalmas terheléseknek képesek ellenállni, beleértve a hó- és szélterhelést, valamint az öregedést is.

Minőség, tartósság és esztétika – minden egyben

A HERMI szerelőrendszerek számos lehetőséget kínálnak a naperőművek egyszerű és hatékony telepítéséhez is. A teljes tartószerkezet teherhordó profilokból, minden típusú tetőhöz és tetőfedéshez használható kötőelemekből, valamint kompatibilis csatlakozó- és rögzítőelemekből áll. Minden alkatrész kiváló minőségű, korrózióálló anyagokból készül.

Termékeink kivételes ellenállással rendelkeznek minden időjárási körülmény és mechanikai terhelés esetén. Könnyen illeszthetők egyenetlen tetőfelületekhez és sokféle tetőfedéshez. Úgy vannak megtervezve, hogy beleolvadjanak a tető többi részébe, formájuk és stílusuk miatt a napelemes rendszerek szerelési szerkezete nem feltűnő.

Szerelési rendszerelemek

Különféle szerelési rendszerelemeket kínálunk, beleértve a bilincseket és a rögzítőelemeket. A legmodernebb gyártás és a szigorú minőségellenőrzés biztosítja minden Hermi termék megfelelőségét. Szakértőink szívesen adnak tanácsot és segítséget nyújtanak az Ön naperőművéhez megfelelő rögzítési rendszer kiválasztásában.

További műszaki támogatásra van szüksége?

Do you need help with your purchase?

The HERMI team will be happy to advise you and help you find the most suitable solution for your situation. Let us know about your needs and wishes. 

Contact us

További műszaki támogatásra van szüksége?

Legyen a forgalmazónk
Legyen a forgalmazónk
Projekttervezők és kivitelezők
Projekttervezők és kivitelezők

További információra van szüksége?

További információkért és személyre szabott ajánlatért rendelje meg ingyenes katalógusunkat! Egyszerűen töltse ki a weboldalunkon található rövid űrlapot.

Kapcsolat

Website name

Kapcsolat

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia