Rólunk

35 év innováció, amelyben megbízhat

Meghódítjuk épületeiket! Termékeinkkel több, mint 115 000 otthont és üzleti ingatlant szereltünk fel. Legyen szó villám- vagy túlfeszültségvédelemről, kábeltálcákról és -létrákról, vagy átfogó szerelési rendszerekről napelemes erőművekhez – mi innovációval építünk egy új Európát és az Ön igényeire szabott világot.

Kapcsolat

Telefonos elérhetőségünk:

+386-3 426-0643

Email címünk:

info@hermi-solutions.com


átfogó termékportfólió, amelyek inspirálnak.
3 és fél évtizedes tapasztalat, innováció és fejlesztés.
fő fejlesztési irány: termékfejlesztés és a piaci igények kielégítése.
cél, amely minden tevékenységünk alapvető eleme, beleértve a tervezést és a tanácsadást is – így Ön pontosan azt kapja, amit kíván!


 Egy szebb jövőt teremtünk

Ügyfeleinknél megjelennek értékeink eredményei. Megelégedettségük annak a felelősségnek az eredménye, amelyet irántuk és a környezet iránt tanúsítunk. Maximális erőfeszítéssel dolgozunk azért, hogy megfeleljünk a legmagasabb minőségi előírásoknak, és hatékonyan használjuk a gondosan kiválasztott anyagokat. A fenntartható fejlődésre és a környezetvédelemre törekszünk. 

Kapcsolat
A HERMI versenyelőnyei

 Egy szebb jövőt teremtünk

Ügyfeleinknél megjelennek értékeink eredményei. Megelégedettségük annak a felelősségnek az eredménye, amelyet irántuk és a környezet iránt tanúsítunk. Maximális erőfeszítéssel dolgozunk azért, hogy megfeleljünk a legmagasabb minőségi előírásoknak, és hatékonyan használjuk a gondosan kiválasztott anyagokat. A fenntartható fejlődésre és a környezetvédelemre törekszünk. 

Kapcsolat
115.000

115.000

Sikeresen megvalósított projektek világszerte.

A HERMI versenyelőnyei

Személyre szabott megközelítés minden ügyfélnél 

Szakszerű segítség és támogatás a megkereséstől és a vásárlástól a telepítésig. Egyedi megközelítést alkalmazunk a rendszertervezésnél, tanácsot adunk a folyamat során, és a projekt terjedelmétől függetlenül megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást.

Megbízhatóság és bizalom

Termékeink megbízhatóságára és tartósságára mindig számíthat. Megoldásaink megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak. A Hermi szakértői csapata mindig rendelkezésére áll, ha tanácsra vagy útmutatásra van szüksége.

Teljes körű megoldások

Mit jelent nálunk egy teljes körű megoldás? Vizuálisan tökéletesített, hosszú élettartamú és strapabíró rendszer, amely kiváló minőségű anyagokból készül, ehhez jön a villámgyors kiszállítás és csúcsminőségű értékesítési és műszaki támogatásunk.

Saját fejlesztés és gyártás

Gyártósorainkat folyamatosan korszerűsítjük, hogy gyorsabban és hatékonyabban érjük el a kívánt eredményeket. Munkatársaink folyamatosan szélesítik a látókörüket, fejlesztik tudásukat, hiszen az átlagos teljesítmény ma már nem elegendő.

Küldetésünk, hogy jobb, innovatívabb, modernebb, tartós és környezetbarát termékeket állítsunk elő, és kínáljunk. Új mércét állítottunk fel az élet- és vagyonbiztonság terén.

A sok éves tapasztalat, az új ötletekre való nyitottság és az új ismeretek lelkes elfogadása megtanított bennünket arra, hogy a villám- és túlfeszültségvédelem, kábeltálcák és -létrák, valamint a naperőművek szerelési megoldásainak gyártásánál alkalmazott technológiának nincs határa. A határok csak a fejünkben vannak, minden más elérhető.

Küldetésünk
Küldetésünk

Arra törekszünk, hogy a világ vezető gyártójává és kiváló minőségű védelmi berendezések szállítójává váljunk minden otthon, üzlet és egyéb létesítmény számára.

Fenntartható termékeket kívánunk kifejleszteni és kínálni a jövő generációi számára innováción keresztül, amely több mint harminc éves hagyományon és szakértelmen alapul.

Tartós és fenntartható anyagok használatával járulunk hozzá a tisztább és biztonságosabb jövőhöz.

Egy merész
Egy merész

A kitűzött célokat és jövőképünket saját versenyelőnyeink, valamint az innovációk és megoldások folyamatos fejlesztése révén érjük el, amelyek eredménye egy átfogó termékpaletta. Üzleti partnereinkkel és a szakértőkkel együttműködve továbbra is a legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot fogjuk biztosítani.

Továbbra is azokra a vállalkozókra és befektetőkre összpontosítunk, akik tisztában vannak a minőségi termékek fontosságával létesítményeikben. Továbbra is keressük a lehetőségeket az új piacokra való terjeszkedés és a meglévő piacokon való kapcsolataink erősítése érdekében.

Egy céltudatos stratégia
Egy céltudatos stratégia

Büszkék vagyunk 35 éves közös munkánkra, az együttműködésekre

A múltunk az az alap, amelyre egy jobb jövőt építhetünk.

Kapcsolat
1985

Az első műhely alapítása

Herman Rauter úgy dönt, hogy az elektromos berendezések gyártását alaptevékenységévé teszi. Számos elektromos méréssel derítette ki, hogy milyen rosszul vannak telepítve és karbantartva a villámvédelmi rendszerek.

1992
Új anyagok az észrevehetetlen villámvédelemért

A gyártás folyamatos növekedése, amely lehetővé tette a piaci igények kielégítését, valamint a jobb minőségű, nem korrodálódó anyagok kifejlesztése és bevezetése a villámvédelem új, izgalmas irányzatát jelenti. A HERMI gyors úton halad afelé, hogy a tetőkre és homlokzatokra szerelt észrevehetetlen villámvédelmi alkatrészek gyártójaként tekintélyt szerezzen.

1994
A villámvédelmi termékpaletta bővítése és új telephely

A cég bővíti villámvédelmi termékkínálatát, valamint tervezési és szakmai tanácsadást is kínál az egyre igényesebb vásárlóknak. A termelési kapacitások túl kicsikké válnak, így az egész vállalat Velenjéből Celjébe költözik.

2001
Beruházás gyártói létesítményekbe és a tervezés fejlesztése

A vállalat bővíti meglévő létesítményét, hogy korszerűsíteni tudja termelési tevékenységét. A vezetőség kapcsolatba lép szakemberekkel és szoftverfejlesztőkkel, hogy korszerűsítse tervezési szolgáltatásait. Megszületik az új SHIELD szoftvereszköz, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy gyorsabban és jobban megtervezhessék a villám- és túlfeszültségvédelmüket.

2002
Átalakulás, új menedzsment és kilépés a külföldi piacokra

A cég korlátolt felelősségű társasággá alakul. Ugyanebben az évben a régi igazgató és tulajdonos, Herman Rauter, a fiára, Miran Rauterre bízza a cég vezetését, aki sok éven át tanult édesapjától, és alaposan megismerte a piacokat, az üzletvitelt és a cég tevékenységeit. A társaság a külföldi terjeszkedés lehetőségeit is megragadta azzal, hogy megnyitotta üzleti egységét Horvátországban, majd egy évvel később Bosznia-Hercegovinában.

2006
2006
Az eladások növekedése, belépés a szerb piacra

Az új rendelések számottevő emelkedő tendenciája és a megnövekedett kereslet miatt a társaság új üzleti egységet hoz létre, amely megkönnyíti az ügyfeleknek szánt tanácsadást és további tárolókapacitást is jelent. A cég Szerbiában is létrehoz egy új üzleti egységet.

2007
2007
Hermi® túlfeszültségvédelem és új piacok

A Hermi® túlfeszültségvédelmi termékcsaládjának piacra dobása új mérföldkövet jelent a vállalat fejlődésében. Az ügyfelek egy helyen válogathatnak a legjobb minőségű külső és belső villámvédelmi termékek között. Ugyanebben az évben a tevékenység új piacokon való aktív megjelenéssel bővül: Koszovó, Románia, Bulgária, Macedónia és Oroszország.

2009
2009
Gyártáskorszerűsítés és nemzetközi tanúsítványok

A vállalat a lehető legnagyobb mértékben modernizálja és automatizálja a teljes termelést, az üzemeit, és olyan új termékek fejlesztésébe fektet, amelyek megfelelnek a nemzeti, európai és nemzetközi szabványoknak. A vállalat összes terméke sikeresen átesett számos teszten, és megszerezte a legszigorúbb tanúsítványokat.

2011
2011
Új üzleti és gyártási létesítmények Szlovéniában és Horvátországban

A cég teljesíteni tudja a termelési terveit, ki tudja elégíteni az egyes piacok növekvő igényeit, köszönhetően a Celjében és Zágráb mellett megépített két teljesen új gyárnak és irodaháznak.

2013
2013
Belépés az osztrák és a magyar piacra, projektek a Közel-Keleten

A romániai leányvállalat megalapítása mellett a cég belép az osztrák és a magyar piacra is. A Szaúd-Arábiában sikeresen megvalósított projektek a jó gyakorlat példáiként új lehetőségeket teremtenek a termékek és szolgáltatások értékesítésére más közel-keleti országokban is.

2015
2015
A cég egy nagy presztízsű díjat kap

A cég az alapítás után 30 évvel is fénysebességgel növekszik, köszönhetően a külföldi piacokon történő eladások növekedésének, valamint az innovációnak, a műszaki támogatásnak és a környezetbarát termékeknek. A Szlovén Kereskedelmi és Iparkamara ezért a 2015-ös év kiemelkedő gazdasági és vállalkozási teljesítményéért díjat adományoz Miran Rauter igazgatónak.

2017
2017
Új gyártási technológiák Szlovéniában

A cég az egyre növekvő termelés és a gyártósorokon végrehajtott számos technológiai fejlesztés következtében új létesítményt épít Celjében.

2018
2018
Emelkedő tendencia más európai piacokon

Leányvállalat alapítása Ausztriában, a cég innovációs képessége, a tervezésben elért eredmények és más európai piacokon elért sikerek alapján. Lehetővé teszi a HERMI számára, hogy jobban és könnyebben kiszolgálja a német és a svájci piacot.

2021
2021
A gyártásautomatizálás csúcstechnológiás korszerűsítése

A gyártásautomatizálási folyamat új, technológiailag fejlett gyártósorok kiépítésével folytatódik az új celjei helyszínen.

2022

Mind a négy programunk folyamatos fejlesztésére összpontosítunk, hogy átfogó megoldásokat kínáljunk egy csomagban. Lelkesen és bizakodva tekintünk a jövőbe, körültekintően lépünk be az új piacokra, és soha nem tévesztjük szem elől azt, hogy ügyfeleink elvárásait is meghaladóan elérjük a következő mérföldkövet, miközben megőrizzük meglévő és új vásárlóink magas szintű elégedettségét.

Kiemelkedő referenciák

Következetesen arra törekszünk, hogy megfeleljünk átfogó minőségi normáinknak, vagy meghaladjuk azok követelményeit. Folyamatosan keresünk új ötleteket és megközelítéseket, hogy innovatív megoldásokat fejlesszünk ki, mert partnereink csak a legjobbat érdemlik.

Tekintse meg tanúsítványainkat!

Ismerje meg csapatunkat!

Mindannyian az odaadással, a kemény munkával, az innovációval és a professzionalizmussal - amelyek vállalatunk fejlődésének hajtóerői - biztosítjuk ügyfeleink elégedettségét. Ne habozzon megismerni minket!

Katarina Kumerc

Értékesítési szakember

Saša Stojnić

Market Business Developer

Simon Stvarnik

Értékesítési vezető

Miran Rauter

Vezérigazgató

Janez Podlipnik

Főtechnológus

Damjan Kocjanc

Gyártásvezető

Klara Kosednar

Beszerzési osztály

Janko Esih

Beszerzési osztály

Michelle Stvarnik

Logisztikai osztály

Tilen Jurgec

Könyvelés és pénzügy

Szeretne csatlakozni csapatunkhoz?

Minden sikertörténet alapja a jó ügyfélszolgálat, amelynek feltétele a professzionalizmus, a minőség és a megbízhatóság. Szeretné velünk alakítani a jövőt? Tekintse meg, hogyan csatlakozhat hozzánk!

Tekintse meg álláskínálatunkat!

Céginformáció
A cég neve:
HERMI, d.o.o.
Székhely:
Trnoveljska cesta 15, 3000 Celje, Slovenia
Alapítás éve:
2002
Jogelődei:
Herman Rauter s.p. 1985 – 1997, HERMI Rauter in ostali d.n.o. 1997 - 2002
Nyilvántartási szám:
1683306
Adószám:
SI42726867
Email:
info@hermi-solutions.com
Weboldal:  www.hermi-solutions.com
Igazgató:  Miran Rauter
Website name

Kapcsolat

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia