Villámvédelem

A villámvédelmi rendszer megvédi a létesítményt a közvetlen villámcsapástól. Csak megfelelően elhelyezett villámvédelmi vezetékek és alkatrészek képesek a közvetlen villámcsapáskor keletkező áramot levezetni.

Contact us

Program guide

Villámvédelmi rendszer telepítésével sikeresen megvédheti létesítményét a mechanikai károktól vagy a tűztől.


Hatékony védelem közvetlen villámcsapás ellen

A megfelelően beszerelt, kiváló minőségű villámvédelmi részegységek közvetlen villámcsapás esetén megbízhatóan vezetik le az áramot. Teljes körű védelmet biztosítanak létesítménye és a benne lévő ingatlanok számára.

A villámvédelmi rendszernél kulcsfontosságú a jó kialakítás

Kiemelten fontos a teljes rendszer alapos megtervezése, a környezet elemzésétől a létesítmény alkalmasságának vizsgálatán át egészen a felszerelés megtervezéséig. A megfelelő földelés és a megfelelő anyagok kiválasztása szintén kulcsfontosságú.

Szinte észrevehetetlen (de hatékony) termék

Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink telepítés utáni kinézetére. Megfelelő tervezéssel és testreszabott rögzítőelemekkel biztosítjuk, hogy a villámvédelmi rendszer alig észrevehető legyen.

Évszázados tapasztalat a know-how terén, amelyre támaszkodhat

Az emberek évszázadok alatt halmozták fel a tudást, hogy miként védjék meg magukat és tulajdonukat a villámcsapás ellen. E tudás alapján továbbfejlesztjük és megvalósítjuk a közvetlen villámcsapás elleni megbízható védelmet. Szakértői csapatunk modern megközelítéseket alkalmaz a legbonyolultabb és legnagyobb kihívásokat jelenő projektek megvalósításakor.

Megbízható védelem

A villámcsapás során keletkező elektromos áramok rendkívül nagyok (akár 200 000 A-t is meghaladhatják). Egy ilyen hatalmas áram könnyen tüzet okozhat, vagy közvetlen károkat okozhat az épületben.

Mivel a villámcsapás valójában elektromos áram, a villámhárítók hatékony védelmet nyújtanak mindenütt, ahol ilyen esemény várható. A villámvédelmi rendszer megfelelő méretezése és elhelyezése létfontosságú. Ez az egyetlen megoldás az áram megbízható és gyors földbe vezetésére. A fenntartható termékek kiterjedt fejlesztése, gyártása és értékesítése az emberek, a technológiák és az életterek közötti biztonságos kapcsolat új korszaka felé vezet bennünket. Szakértői tudásunk, folyamatos fejlesztéseink és az új termékek fejlesztése, valamint a legkorszerűbb gyártóberendezések lehetővé teszik számunkra, hogy több mint 30 éve fenntartható termékeket fejlesszünk és kínáljunk.

A telepítést mindig bízza szakemberekre! Miért?

  • Mert ők alaposan ismerik a villámvédelemre vonatkozó összes szabványt és előírást.
  • Tudásuknak és sok éves tapasztalatuknak köszönhetően mindig tudni fogják, hogy hol és hogyan kell a létesítményben villámvédelmi rendszert telepíteni.
  • A szakértők által megtervezett rendszer előnyös és megfizethető, mivel ők a legoptimálisabb megoldást kínálják redundáns villámvédelmi elemek beszerelése nélkül.


Ne kockáztasson, kerülje el a villámcsapásokat! Gondoskodjon róla, hogy létesítménye legyen megfelelően védett, hogy elkerülhesse a mechanikai károkat vagy akár a tüzet.


SHIELD szoftver

A SHIELD szoftvert azért fejlesztettük ki, hogy segítsük a projekttervezőket egy hatékonyabb, gyorsabb és jobb minőségű villám- és túlfeszültségvédelmi rendszer megtervezésében.

További információ a SHIELD szoftverről


Villámvédelmi elemek

Különféle villámvédelmi elemeket kínálunk, amelyek a különféle létesítményekhez, tetőszerkezetekhez, illetve építőanyagokhoz igazodnak:

További műszaki támogatásra van szüksége?

Do you need help with your purchase?

The HERMI team will be happy to advise you and help you find the most suitable solution for your situation. Let us know about your needs and wishes. 

Contact us

További műszaki támogatásra van szüksége?

Legyen a forgalmazónk
Legyen a forgalmazónk
Projekttervezők és kivitelezők
Projekttervezők és kivitelezők

További információra van szüksége?

További információkért és személyre szabott ajánlatért rendelje meg ingyenes katalógusunkat! Egyszerűen töltse ki a weboldalunkon található rövid űrlapot.

Kapcsolat

Website name

Kapcsolat

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia