Túlfeszültségvédelem

Villamos készülékek, elektromos berendezések és adatvezetékek minőségi védelme. Az elektromos berendezések védelmébe fektetett pénz mindig megtérül.

Contact us

Program guide

Elektromos és elektronikus készülékek védelmére

A túlfeszültségvédelem védi az elektromos és elektronikus eszközöket, a számítógépes hálózatokat és az adatvezetékeket túlfeszültség ellen.

Tökéletes és összehangolt védelem

Beépíthető a főelosztóba, a padlóelosztóba és egyedi készülékekbe. A megfelelő biztonsági szint érdekében a távközlési vezetékek védelmét is figyelembe kell venni.

Védelem mindenféle feszültséghullám ellen

Kiváló védelem közvetlen vagy közvetett villámcsapás ellen, valamint a hálózaton folyamatosan előforduló kapcsolási műveletek miatti feszültséghullámok esetén. Az elektromos és elektronikus eszközök károsodásának leggyakoribb oka a túlfeszültség.

Kiváló minőségű anyagok

Termékeinket alaposan teszteltük. Olyan anyagokból állnak, amelyek védelmet nyújtanak a legmagasabb feszültséghullámok (közvetlen villámcsapás) esetén is.

Hatékony védelem

A túlfeszültségvédelem az elektromos kapacitás, az áramkisülés és a feszültségvédelmi szint tekintetében különbözik, három osztályba sorolható. Mivel az áramerősség elérheti a 200 000 A-t is, csak egy - általában a harmadik - védelmi szint biztosítása nyilvánvalóan nem elégséges. A beépített túlfeszültségvédelemmel ellátott (kereskedelmi) elektromos elosztók legfeljebb 6000 A-es kisülési áram ellen nyújtanak védelmet, amely 33-szor kevesebb, mint a fent említett érték. Tehát, az ilyen túlfeszültségvédelmi rendszer és az általa védett készülék komoly terhelés esetén könnyen tönkremegy.

Ne bízza a véletlenre elektromos készülékei és berendezései védelmét! Egy négylépcsős folyamat révén az Ön legfeljebb 1000 V üzemi feszültségű tápellátási rendszerei és berendezései kiváló minőségű túlfeszültségvédelmet kapnak. Természetesen az informatikai rendszerek védelmét szolgáló eszközök és potenciálkiegyenlítő berendezések széles skáláját is kínáljuk.

Védeni szeretné fotovoltaikus rendszereit a légköri kisülések vagy kapcsolási műveletek során keletkező lökőfeszültségek ellen? Ne keressen tovább, hisz cégünk kiváló minőségű alkatrészeket kínál ilyen célokra is!

Túlfeszültségvédelmi elemek

Különféle túlfeszültségvédelmi elemeket kínálunk legfeljebb 1000 V üzemi feszültségű áramellátó rendszerekhez és berendezésekhez, fotovoltaikus rendszerekhez, IT-rendszerekhez és potenciálkiegyenlítési célra:

További műszaki támogatásra van szüksége?

Do you need help with your purchase?

The HERMI team will be happy to advise you and help you find the most suitable solution for your situation. Let us know about your needs and wishes. 

Contact us

További műszaki támogatásra van szüksége?

Legyen a forgalmazónk
Legyen a forgalmazónk
Projekttervezők és kivitelezők
Projekttervezők és kivitelezők

További információra van szüksége?

További információkért és személyre szabott ajánlatért rendelje meg ingyenes katalógusunkat! Egyszerűen töltse ki a weboldalunkon található rövid űrlapot.

Kapcsolat

Website name

Kapcsolat

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia