Kábeltálcák és kábellétrák

HERMI kábeltálca és kábellétra rendszerek a tartós, minőségi kábelpályákhoz. Tűzálló kábeltálcát keres? Ez is megtalálható kínálatunkban.

Contact us

Program guide

Minden lehetséges

A kábeltálcák és -létrák bármilyen térben használhatók, ívektől, elágazásoktól és kanyaroktól függetlenül. A kábelpályák lefektetése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Csúcsminőség

Különféle, kiváló minőségű rozsdamentes acélból, horganyzott vagy tűzihorganyzott fémlemezből vagy könnyű alumíniumból készült termék közül választhat.

Alig észrevehetőek

A megjelenés kül- és beltérben egyaránt számít. A kábeltálcák és -létrák porbevonatosak is lehetnek a kívánt RAL színben. Teljes testreszabásra van lehetőség.

Alkalmasak a legkemények körülményekhez is.

Termékeink tartósak és ellenállnak a legviszontagságosabb körülményeknek, kültéren és párás helyen is.

Sokoldalúság és széleskörű felhasználási lehetőségek

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfélnek más-más igénye lehet. A telepítésnek ezért gyorsnak, egyszerűnek és hatékonynak kell lennie. Az alkatrészek közötti illesztéseknek hibátlannak kell lenniük. Különféle szélességű, hosszúságú és magasságú kábeltálcák közül választhat. Olyan anyagokat használunk, amelyek hosszú távú tartósságot és nagy teherbírást biztosítanak. Különféle iparágakban (élelmiszer-, papír- vagy vegyipar, szennyvíztisztító telepek, számítástechnikai rendszerek, laboratóriumok, biogáz üzemek vagy olyan létesítmények, amelyek magas szintű tisztaságot és megfelelő tűzbiztonságot igényelnek) alkalmazható megoldásokat kínálunk változatos és viszontagságos körülményekre. A szerelési módot a felületnek (fal vagy mennyezet) megfelelően kell kiválasztani, figyelembe véve az íveket, elágazásokat és kanyarokat is.

A termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy szinte bárhová telepítse a kábelpályákat. Folyamatosan fejlődő portfóliónk tűzálló elemeket és saját HERMI® Fast Joint összekötő elemet is tartalmaz, amely csavarok és szerszámok nélkül teszi lehetővé a gyorsabb illesztést, így a költségek akár 40%-át is megtakaríthatja.

Sokoldalúság és széleskörű felhasználási lehetőségek

A minőséget a gyártási folyamat minden lépésében ellenőrizzük.

A gyártásban történő felhasználás előtt teszteljük az alapanyagok minőségét. Az egyes termékek megfelelőségét, tartósságát és hatékonyságát a gyártási folyamat során és annak végén többször is alaposan ellenőrizzük.

Kábeltálca és -létra alkatrészek

Kábeltálca és -létra elemek széles választékát kínáljuk, beleértve a kiegészítő galvanikus csatlakozás nélküli csatlakozókat, tűzálló elemeket és védelmi tartozékokat:

További műszaki támogatásra van szüksége?

Do you need help with your purchase?

The HERMI team will be happy to advise you and help you find the most suitable solution for your situation. Let us know about your needs and wishes. 

Contact us

További műszaki támogatásra van szüksége?

Legyen a forgalmazónk
Legyen a forgalmazónk
Projekttervezők és kivitelezők
Projekttervezők és kivitelezők

További információra van szüksége?

További információkért és személyre szabott ajánlatért rendelje meg ingyenes katalógusunkat! Egyszerűen töltse ki a weboldalunkon található rövid űrlapot.

Kapcsolat

Website name

Kapcsolat

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia