Állások

Nálunk Ön is biztos jövőre számíthat.

Fényes jövő és számos személyes és szakmai fejlődési lehetőség vár Önre a Herminél. Aktívan fektetünk be az új know-how-ba, a szakmai fejlődésbe és termékportfóliónkkal kapcsolatos kompetenciáinak bővítésébe.

Kapcsolat

Milyen az élet a HERMI-nél? 

Az évek során sikeresen tartottuk magunkat „A boldog munkavállaló jó munkavállaló” elvhez. Folyamatosan vezetjük be a legmodernebb technológiákat, hogy támogassuk alkalmazottaink munkáját, és növeljük a hatékonyságot és a személyes elégedettséget. Bátorítjuk a fizikai aktivitást csoportos edzésekkel és számos rendezvénnyel, mint például kirándulások, családi napok és csapatépítő programok.

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden alkalmazottunk jólétéről való gondoskodás mindig egy lépés a helyes irányba.

Úgy érzi Önnek csapatunkban a helye?

Kapcsolat

A pozitív és ösztönző munkakörnyezet motiválja és munkára sarkallja munkatársainkat. Növeli az egyén és az egész csapat elégedettségét.

A meleg ételek, a változatos italok, a helyben termesztett gyümölcsök és egyéb egészséges rágcsálnivalók mindennapjaink legfinomabb részei.

Bátorító és befogadó kapcsolatok – nyitottság, melegség és őszinteség. Keményen dolgozunk, de szeretünk szórakozni is, és megünnepelni sikereinket.

Nem biztos benne, hogy illene-e a csapatunkba?

Mindig betartjuk az ígéreteket, és mindenkit szeretettel várunk.

A HERMI-nél az őszinteség a fő elv, ami egyben azt is jelenti, hogy betartjuk ígéreteinket a megkötött megállapodások teljesítése érdekében.
Értékeljük véleményét és egyenlő foglalkoztatási lehetőségeket biztosítunk. 

További információk a fenntarthatósági szabályzatunkban

Főiskolai vagy egyetemi hallgató vagy?

A fiatalok jelentik a kulcsot emberi erőforrásaink fejlesztéséhez. Cégünk igényein alapuló szakmai gyakorlaton és gyakornoki állásokon kívül lehetőséget kínálunk diákmunkára vagy szünidei munkára is, ahol saját mentorod támogatásával dolgozol. Munkafolyamatainkat, munkakörülményeinket a hallgatóknak szóló nyílt napokon ismerheted meg közelebbről. Hiszünk abban, hogy lelkesedésed professzionalizmussá tudjuk fejleszteni, és üdvözölni tudunk csapatunkban. Éppen ezért évek óta adunk ösztöndíjat fiatal, elkötelezett személyeknek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy ismertessük az általunk kínált ösztöndíjakat!

Szeretne még valamit megtudni?

Bármilyen felmerülő kérdésére szívesen válaszolunk.

Mirči igazgató (nem látható)
Website name

Kapcsolat

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia