Hermi először az Ipar Napjai kiállításon Magyarországon

Hermi először az Ipar Napjai kiállításon Magyarországon

A Hermi, a villám- és túlfeszültségvédelmi alkatrészek, kábeltálcák és létrák vezető európai gyártója napelemes erőművekhez, izgatottan mutatja be első kiállítását a budapesti Ipar Napjai vásáron. A megbízható magyar forgalmazóval, az AmperTrade.hu-val együttműködve a Hermi készen áll arra, hogy bemutassa csúcskategóriás Hermi termékeit, amelyek képviselik a fenntarthatóságot és az innovációt. A kiállítás 2023. május 16. és 19. között lesz látható a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Látogasson el hozzánk az “A” csarnokba, a 104C2 kiállítótérbe, hogy szemtanúja legyen a legújabb Hermi termékeknek. Nagy örömünkre bemutatjuk Hermi Fast Klick kábeltálcáinkat – egy technológiai áttörést jelentő termékünket, amely lehetővé teszi a tálcák gyorsabb és egyszerűbb összekapcsolását csavarok és szerszámok használata nélkül, ami időt és erőfeszítést, energiát takarít meg a kábeltálcák összeszerelése során. Emellett büszkén mutatjuk be a Hermi villámvédelmi rendszereket, amelyek mind az emberi életet, mind a tulajdont megvédik a villámcsapásoktól.

A vásáron bemutatjuk a Hermi villámvédelmet reprezentáló bemutatóházat, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a tetőfedés típusa és az épületben használt anyagok alapján megismerjék és kiválaszthassák a legmegfelelőbb védelmet. A látogatóknak lehetőségük lesz kapcsolatba lépni szakembereinkkel, és megtudni, miért elengedhetetlen a túlfeszültség-védelem felszerelése is. Hermi képviselőink és az AmperTrade.hu helyi képviselői készséggel állnak rendelkezésére, hogy minden kérdését megválaszolják, végigvezetik a termékeken és segítenek a helyes döntés meghozatalában.


A Herminél kiemelten kezeljük az innovatív termékek gyártását, amelyek kielégítik az ügyfelek igényeit és a felhasználás célját szolgálják. Ezért örömmel működünk együtt az AmperTrade.hu-val, ami lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket közelebb vigyük magyar vásárlóinkhoz.


Az Ipar Napjai vásáron tehát mind a négy értékesítési csoportunkat bemutatjuk: villám- és túlfeszültségvédelmet, kábeltálcákat és létrákat, valamint naperőművek szerelőszerkezeteit.


Tartson velünk az Ipar Napjai vásáron, Budapesten, és tapasztalja meg az elektromos ipar jövőjét a Hermi innovatív és fenntartható termékeivel!

Website name

Kapcsolat

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia