Rólunk

A társaság tevékenysége

  • Villámvédelmi berendezések és túlfeszültség-védelem gyártása, értékesítése és telepítése a vállalat saját HERMI márkaneve alatt.

  • Kábeltálca rendszerek és szerkezeti rendszerek gyártása, értékesítése és telepítése a vállalat saját HERMI márkaneve alatt.

  • Szakszerű tanácsadás a villámcsapás elleni védőeszközökről.

Versenyelőny

  • Észrevétlen villámvezetők – alacsony, szabványos tartóoszlopok, amelyek mindenféle tetőburkolathoz igazíthatók.

  • Rendkívüli alkalmazkodóképesség – a villámvédelmi berendezés kreatív adaptációja az épület formájához

  • Minőségi anyagok – tartós anyagokból készült villámhárítók: nemesacél, réz és alumínium

  • Biztonsági garancia – a villámhárítok maximális védelmet nyújtanak a villámcsapások okozta károk ellen

  • Környezetvédelmi megoldások – villámhárítóink ökológiailag kifogástalanok

Céginformáció

A cég neve: HERMI, d.o.o.
Székhely: Trnoveljska cesta 15, 3000 Celje, Slovenija
Alapítás éve: 2002
Jogelődei: Herman Rauter s.p. 1985 – 1997, HERMI Rauter in ostali d.n.o. 1997 – 2002
Nyilvántartási szám: 1683306
Adószám: SI42726867
E-mail: info@hermi.hu
Weboldal: www.hermi.hu
Igazgató: Miran Rauter

 

Küldetés, Jövőkép és Stratégia

Küldetés

Ügyfeleink igényeit és kiváló minőségű villámvédelmi termékek iránti kívánságait kielégíteni, ismereteinket, éves tapasztalatainkat és innovatív ötleteinket felhasználva.

A modern technológia felhasználása egy olyan villámvédelmi termék program kifejlesztéséhez és gyártásához, amely új normákat határoz meg az egyén életének és tulajdonának biztonságára.

Jövőkép

Szeretnénk továbbfejleszteni saját márkánkat az innovációk és a szakmai ismeretek révén, amelyeket harminc év sikeres működés során szereztünk. Kompetitív előnyt értünk el a villámlással szembeni átfogó külső és belső védelem fejlesztésével, így az előttünk álló kihívások többnyire az üzleti nemzetközivé válás területén zajlanak. A külső és belső villámvédelem legelismertebb szolgáltatója szeretnénk lenni a volt Jugoszlávia országaiban, továbbá növelni szeretnénk piaci részesedésünket más európai országokban is.

Stratégia

A vállalat céljait és jövőképét innovatív termékekkel, versenyképes és széles körű külső és belső túlfeszültség-védelmi berendezésekkel, kiváló műszaki támogatással, a végrehajtás hatékonyságával és gyorsaságával, valamint ökológiailagkifogástalan termékekkel valósítjuk meg. Előnyünk, hogy állandó kapcsolatban állunk a fejlesztőkkel és a befektetőkkel, akik tisztában vannak a kiváló minőségű villámvédelmi berendezések fontosságával. Külső partnerekkel együttműködve, de saját márkanév alatt bővítjük fejlesztési stratégiáinkat és új vállalati fiókokat hozunk létre Európában, Szlovénia határain kívül.