LETÖLTÉSEK KATALÓGUSOK

Szakmai együttműködés

Termékprogramunk és a Hermi márka védettek. Minden termékünk gyártása az európai, nemzetközi és nemzeti szabványoknak megfelelően történik. Sikeresen tesztelték őket, és megkaptuk az összes szükséges minősítést. A vállalat elnyerte az SQ arany bizonyítványt, és szakértői értékelést kapott a Vidmar Elektromos Kutatóintézet Ljubljanában (Szlovéniában), a Zágrábi Villamosenergia- és Energetikai Intézet (Horvátország), a Munkahelyi Biztonsági Intézet Szarajevóban (Bosznia és Hercegovina),Elektrotechnikai Kar Belgrádban (Szerbia),a Szerbiai Szabványügyi Intézet stb. részéről.

Együttműködik a Villamosmérnöki és Számítástudományi Karral, Szlovénia és Horvátország környékén működő középiskolai központokkal, ahol a villamosmérnöki és a villámcsapás elleni védelem szakirányú haladó hallgatók képzését végezzük.

Villanyszerelési tervezőkkel is együttműködünk, ha nehézségekbe ütköznek; és segítenek bennünket a problémáinkban, amikor tájékoztatnak bennünket arról, hogy mire van szükségük. Az építőmérnöki fejlesztés által, villámhárító berendezések gyártójaként, a vállalatnak új kihívásokkal kell szembenéznie. A globális felmelegedés még több villámcsapást okoz, és nem kevesebbet.