LETÖLTÉSEK KATALÓGUSOK

Észrevétlen villámvédelem

KON Cső bilincsek

  • A lefolyóvezetékeket a lefolyócsövekre rögzítésre és a vízelvezető cső földelésére tervezték.
  • A vezetékek lehetnek kerekek vagy laposak.
  • A cső anyagától függően, a cső bilincsek rézből vagy rozsdamentes acélból készülhetnek, lehetnek műanyag bevonatúak, barna színben.
  • Egyéb színek rendelésre.

További információért a termékeinkről és műszaki specifikációkért rendelje meg ingyenes katalógusunkat vagy forduljon tanácsadóinkhoz.

Ajánlott

KON10 A

Cső bilincsek, amelyeket a vízelvezető csövek földelésére terveztek, valamint a hengerelt acél földelővezeték rögzítésére a vízelvezető csövekhez csavarozással. A vezeték a cső bilincshez van csavarozva.

KON11 A

Cső bilincsek, amelyeket a kerek vezetékek vízelvezető csövekhez való csatlakoztatására terveztek. A vezeték a cső bilincshez van csavarozva.

KON12 A

Cső tartó, amelyet a kerek vezetékek vízelvezető csövekhez való csatlakoztatására terveztek; rögzítés csavar nélkül (N – nejlon tartó).

KON11

Cső bilincsek, amelyeket a vízelvezető csövek földelésére terveztek, valamint a kerek vezetékek rögzítésére a vízelvezető csövekhez. A vezeték a cső bilincshez van csavarozva.

KON11 A

Cső bilincsek, amelyeket kisebb méretű fémcsövek földelésére terveztek. A vezeték a cső bilincsekhez van csavarozva.

KON13 TAPE Rf

Cső bilincsek készítésére tervezett, 1 m hosszú perforált szalag.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓT SZERETNE?

További információkért, vagy ajánlatkérésért, kérjük, töltse ki a megfelelő formában lévő lapot, amely elérhető az alábbi linkeken. Köszönjük.

Végfelhasználók Tervezők és kivitelezők