LETÖLTÉSEK KATALÓGUSOK

Észrevétlen villámvédelem

KON Csatlakozó elemek

  • A villámvédelmi elemek különböző részeinek csatlakoztatására tervezték, valamint a villámhárító csatlakoztatására különböző fémelemekhez.
  • A különálló vezetékek és a fém alkatrészek közötti csatlakozást megfelelően kell elvégezni.
  • Figyelembe kell vennünk az anyagok megfelelőségét, hogy elkerüljük az úgynevezett galvanikus csatolást.

További információért a termékeinkről és műszaki specifikációkért rendelje meg ingyenes katalógusunkat vagy forduljon tanácsadóinkhoz.

Ajánlott

KON01

Mérő keresztbilincs, mérések elvégzéséhez és a legfeljebb 30 mm széles négyszögű vezetékek közötti más csatlakozásokhoz alkalmas.

KON02

Mérő keresztbilincs, mérések elvégzéséhez és a legfeljebb 30 mm széles kerek vezetékek közötti más csatlakozásokhoz alkalmas.

KON04 A SIMPLE

Összekötő bilincs, a föld felszínen történő kerek vezetékek és fém alkatrészek közötti csatlakozások kivitelezésére szolgál.

KON05

Érintkező bilincs, a kerek vezetékek és a fém alkatrészek közötti csatlakozások kivitelezésére szolgál.

KON05-2

Rugalmas összekötő elem, különböző méretekben. A villámvédelmi berendezés különböző fémrészei közötti összekötéséhez tervezték és a tetővezetékek csatlakoztatásához, ahol az anyagok a hőmérsékletkülönbségek miatt kinyúlnak.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓT SZERETNE?

További információkért, vagy ajánlatkérésért, kérjük, töltse ki a megfelelő formában lévő lapot, amely elérhető az alábbi linkeken. Köszönjük.

Végfelhasználók Tervezők és kivitelezők